Het Haags Supporters Collectief wijkt geen millimeter af van zijn standpunt: de beste partij moet op basis van de gestelde criteria de nieuwe eigenaar van ADO Den Haag worden. Alle partijen dienen gelijk behandeld te worden en dezelfde kansen te krijgen. Wij eisen van alle betrokkenen (van potentiële overnamekandidaten tot United Vansen en van Jeroen Reiziger tot de directie van de club) dat zij dit waarborgen. Voor eigenbelang is geen plek. Er is maar één belang: ADO Den Haag. Onze club.

Een update vanuit onze kant:

Alleen de beste partij met het beste plan voor de lange termijn kan de continuïteit van onze club waarborgen. Om hierover te kunnen oordelen moeten we wel alle plannen zien. Zoals bekend hebben wij uitvoerig gesproken met Nederlof c.s. (VANAD) en Heere (WSH). Het contact met hen verliep / verloopt soepel en hun plannen zijn met ons gedeeld. De verslagen van deze gesprekken komen z.s.m. online.
De andere twee partijen (Jol en Lentze/Maas) hebben we meermaals uitgenodigd voor een gesprek met meerdere mensen van het Haags Supporters Collectief, waarin zij hun plannen konden presenteren. Hier is tot dusver geen gehoor aan gegeven.

Oproep aan Lentze/Maas

Hierbij doen wij een dringende oproep aan partij Lentze/Maas om naar voren te komen en met ons het gesprek aan te gaan. En niet via de media te communiceren, zoals Jeroen Reiziger ook aan alle partijen heeft verzocht.

Recht je rug en kom naar voren met je plannen. Onze deur staat open en wij omarmen elke potentiële overnamekandidaat. Het contact is er wel degelijk, maar wat zijn jullie plannen? Wil je door alle stakeholders gelijk worden behandeld? Treed dan naar voren. Deze strijd ga je sowieso niet winnen door de media in te schakelen. Sterker nog: het persbericht van zaterdagavond heeft de hoofden van de supporters volledig op hol gebracht. Is jullie plan zo goed? Presenteer het dan aan ons!