De directie van ADO Den Haag en de herstructureringsdeskundige hebben een ingevulde request for proposal (RfP) van Groep Jol/Lentze/Maas (JLM) ontvangen. Inmiddels is een vergelijking gemaakt met de eerder ingediende RfP van groep Nederlof en de conclusie is dat Groep JLM de voorkeurspositie heeft overgenomen.

Eerder is reeds gemeld dat groep Nederlof een stap opzij zet als hun bod wordt verbeterd en dat lijkt het geval te zijn. Daarom wordt groep JLM, net als eerder groep Nederlof, uitgenodigd voor gesprekken bij ADO Den Haag.

Groep JLM spreekt volgende week met de directie, de herstructureringsdeskundige, de Raad van Commissarissen en met de minderheidsaandeelhouders.

Vanavond is overleg geweest met groep JLM: het Haags Supporters Collectief wordt ook uitgenodigd voor een gesprek! (redactie)