DOET NIEMAND WAT? DAN DOEN WIJ HET ZELF 🔰

📅: Zaterdag 10 juli
📍: Cars Jeans Stadion
🕐: 13:00 uur
🔰

Onze club gaat naar de kloten. Het is 10 over 12. Gebeurt er niets? Dan is FC / ADO Den Haag binnen afzienbare tijd verleden tijd.

Zoals het er nu aan toegaat stevenen we af op een situatie dat potentiële gegadigden afhaken om de club te redden. Met een *faillissement* als gevolg…
Wij maken een vuist tegen dit wanbeleid. Wij eisen duidelijkheid! Stop deze nachtmerrie en stop met het voorop stellen van eigenbelang. Samen bouwen aan een Haagse droom: terugkeren naar de Eredivisie! Daar waar we horen. Als stad en als club.
Wij eisen daarom dat alle stakeholders in het belang van de club alles opzij zetten! Eigenbelang, trots, onwelwillendheid, aandelen. De club is van ons! Het wordt tijd dat er open kaart wordt gespeeld.

Eis aan de Gemeente Den Haag Hilbert Bredemeijer Richard de Mos :

Het lot van ONZE club ligt in JULLIE handen!!!

Geven jullie geen gehoor aan de (huur)voorwaarden van potentiële redders? Dan is de club ten dode opgeschreven! De tijd tikt en daarom eisen wij uiterlijk vrijdag 9 juli 16:00 uur witte rook m.b.t. de huurverlaging. Het is geen vraag meer, maar een keiharde eis. Wees ook één van de redders van de club!
Wij hebben ons standpunt al eens eerder gedeeld. En daar blijven we bij. We blijven strijden totdat het bij alle stakeholders is binnengedrongen: de beste partij moet op basis van de gestelde criteria de nieuwe eigenaar van ADO Den Haag worden. Zijn de opgestelde plannen zo goed en realistisch? Deel ze met de stakeholders, praat met elkaar en zorg dat de deal zo snel mogelijk rond komt. Alleen dan bereiken we ons doel en keert de rust onder de fans terug.

Om aan te tonen dat wij als supporters nog steeds de allerbelangrijkste stakeholders zijn doen wij een DRINGENDE OPROEP‼️

We hebben lang genoeg gewacht. Tijd voor actie, kom achter je toetsenbord vandaan.

Genoeg tijd gehad om thuis of in het koffiehuis te discussiëren over hoe kut het wel niet gaat. Laat je zien en horen! Alle supporters, sponsoren en medewerkers van ADO Den Haag
📅: Zaterdag 10 juli
📍: Cars Jeans Stadion
🕐: 13:00 uur
We willen dit statement koste wat kost fatsoenlijk laten verlopen. Deel dit massaal en laat zien dat jij de club NIET in de steek laat.

Tot zaterdag!

Haags Supporters Collectief
SV Haagsche Bluf
FCDH
Fan Club Legia Den Haag
FanSupport Den Haag
Hague City Firm
Groen Geel Hart
ADOfans
Northside.nl
Etc.