Bron: Supportersgroepering FCDH / Facebook pagina FCDH

De huidige stand van zaken rond onze club is sinds het begin van de competitie niet verbeterd. Er is nog steeds geen nieuwe eigenaar en grootaandeelhouder. Potentiele kopers worden vakkundig afgewimpeld, partijen die echt interesse tonen worden aan het lijntje gehouden, de communicatie is te droevig voor woorden. De financieel directeur is weg, de operationeel directeur is weg.

De publieke opinie is ook duidelijk, het is 1 groot drama bij onze club, we staan zwaar voor lul!

Tot overmaat van ramp hebben we nu te horen gekregen, van de KNVB, dat we 3 punten aftrek krijgen voor het niet hebben van een sluitende begroting. Wie heeft hier nu eigenlijk de leiding? Wie is er nou nog echt verantwoordelijk? Het is NU klaar! Punt uit.

Lange tijd heeft ook het Haags Supporters Collectief geprobeerd om langs koninklijke weg, op een beschaafde en nette manier de dialoog aan te gaan. Ook zij zijn net als ieder ander aan het lijntje gehouden met mooie woorden, zoethoudertjes. Het is wel duidelijk, deze manier werkt niet langer, wij worden niet serieus genomen. Wat wij constateren is dat er tot noch toe geen enkel resultaat, geen enkele voortgang is gemaakt. Voor ons is het duidelijk dat we nu op een punt zijn aangekomen dat er schoon schip moet worden gemaakt.

Daarom stellen wij een keiharde eis om met ons in gesprek te gaan en om aan de volgende punten te voldoen;

  • De directie (of wat daar nog van over is) treedt per direct af.
  • De Raad van Commissarissen met als voorzitter Frans van Steenis, treedt in z’n geheel af.
  • Er komt een nieuwe ad-interim directeur, gekozen en aangedragen door de gezamenlijke supportersgroepen.
  • Stichting Toekomst ADO (STA) doet (vrijwillig) afstand van het prioriteitsaandeel. Het prioriteitsaandeel wordt over gedragen aan het Haags Supporters Collectief (HSC).
  • De Vereniging HFC ADO Den Haag met als voorzitter Harm de Boer, doet (vrijwillig) afstand van het bijzonder aandeel. Het bijzonder aandeel wordt over gedragen aan de Supportersvereniging Haagsche Bluf.

Om voornoemde te nemen acties kracht bij te zetten en daadwerkelijk uit te voeren heeft de supportersgroep steun gevraagd aan de grootaandeelhouder en de potentiele kopers. Dit is geen vijandige overname, dit dient maar 1 doel en dat is een toekomst en lijfsbehoud van onze club. Niet jullie speeltje, ONZE club!

De huidige bewindspersonen hebben lang genoeg de kans gehad om het schip vlot te trekken, hier zijn ze met vlag-en-wimpel in …. Gefaald! De reden is helaas, dat iedereen meer bezig is met het zeker stellen van zijn eigen plekje, ego’s die botsen en niet kunnen of willen toegeven of samenwerken, Haagse ballen die met hun zakenrelaties op de golfbaan of op decadente feestjes willen kunnen vertellen hoe zij het pluche warm houden bij Den Haag, en dat het vooral niet aan hen heeft gelegen dat de club er nu zo voor staat.

Het is mooi geweest, neem nu je verantwoordelijkheid en geef gehoor aan onze keiharde eis.

De FC Den Haag supporters